Hirdetés

Totális háború Gyurcsány és Magyar Péter között

Nap Híre portré Nap Híre

Elszabadultak az indulatok.

Gyurcsány Ferenc kijelentette, hogy Magyar Pétertől nem lehet semmi olyat kérdezni, ami neki nem tetszik, "csak csurgó nyállal bólogatni szabad", ugyanakkor a Tisza Párt alelnöke szerint inkább a DK elnökének van "messiás-tudata".

A DK politiksa kedd délelőtt egy friss posztot tett közzé a Facebook-oldalán Magyar Péterről, ráadásul anélkül, hogy leírta volna a nevét. A bejegyzésben Gyurcsány kiemelte, hogy szerinte Magyar Péter mindenkit ellenfélnek tekint, aki mást gondol, mint ő.

"[...] kérdezni csak neki tetszőt lehet, de leginkább a gyönyörűségtől elalélva imádni, közben esetleg csurgó nyállal bólogatni szabad, sőt, ez az elvárás"

- írta a DK politikusa. Nem kellett sokat várni Magyar reakciójára sem, aki a hozzászólások között hamar leírta a véleményét. A Tisza Párt alelnöke úgy fogalmazott, hogy kettüjük közül szerite Gyurcsánynak van "messiás-tudata", majd hozzátette, hogy sokat tett azért a volt miniszterelnök, hogy Magyarország az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országa legyen.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés