Hirdetés

Magyar Péter elismerte: gondban van a Tisza Párt

Nap Híre portré Nap Híre

A korábbi tervektől eltérően lehet hogy mind az EP-be, mind a fővárosi közgyűlésbe be fog ülni.

Magyar Péter a vasárnapi választások után a Telexnek adott egy friss interjút, amelyben úgy fogalmazott, hogy ő pesszimistább volt a várakozásokkal kapcsolatban, de nagyon örült az eredményeknek. A Tisza Párt alelnöke elárulta azt is, hogy be fog-e ülni a fővárosi közgyűlésbe. 

"Relatíve kevés jelöltünk van a listán. Ennek nem az az oka, hogy nem számítottunk ilyen eredményre, hanem nagyon gyorsan kellett dönteni a jelöltekről, és nem tudtuk mindenkit leellenőrizni őket. [...] Most egy kicsit gondban vagyunk, de ezt meg kell oldani. Az is lehet hogy mindkettő helyre be kell ülnöm. Megnéztem a jogszabályt, nem összeférhetetlen az európai parlamenti képviselőség és a fővárosi képviselőség. Ezen meglepődtem, nem gondoltam volna. Holnap fogunk leülni a kollégákkal és végigbeszéljük az összes jelölttel, hogy ki, hova ül be, hol tudja a legjobban kamatoztatni a tudását"

- mondta a politikus, aki hozzátette, azért nem akar erről egyelőre beszélni, mert először a kollegiával akarja ezt egyeztetni, és a fővárosi közgyűlésről még elég októberig dönteniük (ekkor fog majd felállni az új testület).

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés