Hirdetés

Megrázó: ezt mondta halála előtt a Dunába fulladt magyar milliárdos

Nap Híre portré Nap Híre

Senki sem érti, miért történhetett a tragédia, ám most egyik barátja felelevenítette, mit mondott neki Zoltán három nappal a halála előtt. 

Korábban a Naphire.hu is beszámolt róla, hogy egy magyar milliárdos holttestét találták meg a Dunában, aki augusztus 1-jén ugrott a folyóba a Margit hídról. Az 56 éves férfi halála mindenkit megdöbbentett, ám volt, aki azt mondta, Zoltánt valami belül nyomaszthatta, még ha kifelé nem is mutatta.

Most a Blikk azt is megtudta, miről beszélt az üzletember nem sokkal halála előtt. Zoltán állítólag élete utolsó időszakában komorabbá, magába fordulóbbá vált. 

"Most minden nagyon ellenem esküdött" - fogalmazott halála előtt három nappal egy barátjának.

A férfi nagyon szerette édesanyját, ő volt az egyetlen közeli hozzátartozója. Pár évvel ezelőtti halálakor depresszióba is esett, de ebből akkor talpra állt. Úgy tudni, a tragédia után Range Roverét megtalálták a Margit-híd pesti hidfőjénél.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés