Hirdetés

Megszólalt a magánnyomozó: ez a négy jel arra utal, hogy megcsal a párod

Nap Híre portré Nap Híre

Egy tapasztalt magánnyomozó arról beszélt, hogy mik a hűtlen partnerek leggyakoribb viselkedési jegyei, amelyek segíthetnek rajtakapni őket a hűtlenségen.

Mindenekelőtt fontos megjegyezni, hogy egyáltalán nem ritka sajnos, hogy az emberek félrelépnek a kapcsolatukban. Egy 2020-as kutatás szerint a párkapcsolatban élők 26%-a volt már kénytelen megbirkózni azzal a fájdalommal, amit a partnere a hűtlenséggel okozott neki - írja a New York Post.

December 11-e az év legtöbb szakítást hozó napja, ennek alkalmából pedig Aaron Bond, a Bond Rees magánnyomozóiroda detektíve elárulta, hogy mik a megcsalás árulkodó jelei. 

Ezekre a jelekre érdemes nagyon odafigyelni

Hivatkozás másolása

1. Megváltoznak a telefonhasználati szokások: Bond szerint ha hirtelen megváltoztatja a partner a jelszavát, az lehet gyakori jele a megcsalásnak. Akárcsak az, ha mindenhova magával viszi a telefonját, még a házon belül is, vagy furcsán kezd el viselkedni akkor, amikor elkéri a párja a telefonját. "Érdemes megfigyelni, hogyan helyezik le a telefonjukat, amikor nem használják. Ha a képernyővel lefelé fektetik le a készüléket, az is utalhat arra, hogy valamit rejtegetnek."

2. Kevesebbet osztanak meg a napjaikról: A házasságtörő emberekre az is jellemző, hogy másként kezdenek el viselkedni a mindennapokban, és egyre kevesebbet osztanak meg a napjaikról, és még arra is kevésbé hajlamosak, hogy a párjukkal együtt töltsenek időt. "Ha úgy érzed, hogy a partnered hirtelen elkezdett kerülni téged, és már nem akar veled együtt csinálni dolgokat, vagy nem mesél többé a napjáról, akkor ez egy újabb piros zászló" - mondta Bond, hozzátéve, hogy ilyenkor a megcsalt fél azt tapasztalhatja, hogy a párja kevesebbet beszél magáról, mert nem biztos, hogy minden hazugságára emlékezni tud, és fél attól, hogy könnyen lebukik. 

3. Csökkent vagy megnövekedett nemi vágy: ha a partnernek nincs kedve a szexhez, vagy hirtelen "telhetetlen lesz", az is utalhat a megcsalásra. Bond szerint előfordul, hogy a partner több szexet akar otthon, ám ez azért van, mert bűntudatot érez, illetve így akarják leplezni a megcsalást. "Az is előfordulhat, hogy a partnere új dolgokat kezd bevezetni a szexuális életükbe" - tette hozzá. 

4. Negatív hangulat: a magánnyomozó szerint a hűtlenséggel együtt jár a feszültség és a stressz is, és a félrelépők gyakran rohannak ki a partnerükkel szemben. "Hogy megszabaduljanak a bennük lévő feszültségtől, megpróbálják meggyőzni magukat, hogy te vagy a probléma, és a semmiből kritikusak lesznek veled szemben" - részletezte, hozzátéve: "Lehet, hogy aznap nem sétáltattad meg a kutyát, nem pakoltad el az elmosott edényeket, vagy nem olvastál mesét a gyerekeknek lefekvés előtt... Egy ilyen kis probléma most már nagy ügynek tűnhet. Ha ezt tapasztalja, a partnere megcsalhatja".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés