Hirdetés

Ma minden kiderül - Gundel Takács Gábor erre kér mindenkit

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Napok óta újra zakatolnak a nyomdagépek, és a magyar televíziózás történetében is példa nélküli dolog történik majd hétfő este az ATV-n.

“Ma kiderül, hogy ki lesz a Géniuszok géniusza” - mondta Gundel Takács Gábor, amikor arról kérdeztük, mire számíthatunk az esti döntőn. Az ATV műsorvezetője szerint több szempontból is különleges lesz ez az adás. “A 16 legjobb játékos játszott ebben a versenysorozatban, és közülük a legjobb kettő maradt állva. Az egyikük Kovács Attila, aki az eredeti formátumban Géniusz tudott lenni, tehát 10 ellenfelét győzte le. A másik játékos egy fiatal versenyző, Hutnik Manó, tehát ez a generációk csatája is lesz” - mondta a Nap Hírének a műsorvezető. Azt is hozzátette: a műsornak kialakult egy állandó nézői bázisa, akik - akármi is történik - mindig ott ülnek a tévéképernyő előtt.

“Nyilvánvalóan ők ma is ott lesznek. De ajánlom még azoknak is, akik kevésbé rendszeresen nézték a műsort, hiszen ez lesz most a döntő, és ilyen szempontból is különleges”

 - fogalmazott.

Gundel Takács Gábor a Géniusznak köszönhetően most gyakran felbukkan a könyvesboltok polcain is, hiszen a nagysikerű műsor apropóján egy könyv is született, a Géniusz kvízkönyv, ami a karácsonyi szezon egyik nagy slágere. A Nap Híre úgy tudja, már harmadszor nyomják újra a kötetet, így ez minden várakozást felülmúl. “A könyv sikere annak is köszönhető, hogy a tévéműsor egy kultuszt teremtett, és olyan sokan szeretik, hogy szívesen hazaviszik a Géniusz-élményt könyv alakban is” - mondta a XXI. Század Kiadó társtulajdonosa, aki 22 éve foglalkozik tévévetélkedőkkel, és saját maga is megírt már legalább tízezer kvízkérdést.

S hogy ki lesz a Géniuszok géniusza? Történik-e trónfosztás az ország egyik legnépszerűbb tévés vetélkedőjében? Eljött-e a generációváltás, ami a kvízműsorakat illeti? Az ma este kiderül az ATV képernyőjén.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés