Hirdetés

(18+) Összetört az M1-es tömegbalesetben elhunyt férfi családja

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról lapunk is beszámolt, március 11-én borzalmas tömegbaleset történt az M1-es autópályán. Több mint 40 jármű ütközött össze, több pedig ki is gyulladt. A szerencsétlenségnek egy áldozata volt, a 44 éves N. Ádám, aki Budapest egyik legnépszerűbb masszázsszalonját üzemeltette. Most az édesapja szólalt meg a tragédiáról.

Az áldozat holttestét a tűzoltók a műszaki mentéskor találták meg, egy kiégett kocsi alatt. A Blikk felkereste Ádám édesapját, aki elmondta, hogy a baleset idején három unokájuk velük volt, az autóban a fia, a menye és a legkisebb, kétéves gyermekük utazott. A feleség elmondása szerint az ütközés után csak arra koncentrált, hogy a gyermeket kimentse, ami sikerült is.

Vélhetően a nagy füsttől és portól nem látta férjét a nagy kavarodásban, így csak késő este értesült a halálhírről. A megözvegyült asszonyt és a lábtörés miatt begipszelt végtagú gyermeket néhány nap után hazaengedték a kórházból, azóta a budapesti otthonukban próbálják feldolgozni a történteket - írta a lap.

A baleset estéjén csöngettek a rendőrök nálunk, majd közölték, hogy mi történt. A fiam úgy megégett, hogy csak az igazolványáról lehetett azonosítani. Nem lehetett felismerni Ádámot, az arca is összeégett. Ugyan a menyem zúzódásos sérülésekkel megúszta, de lelkileg ő is nagyon rosszul van

- mesélte összetörten a gyászoló édesapa.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés