Hirdetés

Magyar Péternek most lett elege: feljelentést tesz

Nap Híre portré Nap Híre

Interjút adott Magyar Péter a vasárnapi debreceni tüntetését követően az ATV Heti Napló riporterének. A Tisza Párt vezetője azzal kapcsolatban is megszólalt, hogy a Borson keresztül szenzitív orvosi adatokat közöltek vele kapcsolatban. Magyar Péter bejelentette: feljelentést tesz a rendőrségi dokumentumok és a mentőszolgálati szivárogtatás miatt.

Magyar Péter szerint ez a legalja, hogy a Borson keresztül közzétették az orvosi adatokat, és azt is megjegyezte, hogy szerinte kontraproduktívak az ilyen jellegű lejáratások vele szemben. 

Írtam a mentőszolgálat igazgatójának tegnap egy sms-t, hogy feljelentjük őket, ha ez valós mentőszolgálati papír – mert ezt nem tudjuk – és az újságot is, ami ezt megszellőztette. Bűncselekmény ilyen adatokat kiadni, vagy állítani – függetlenül attól, hogy van-e valóságalapja, vagy nincs – de beleillik a körbe

- mondta, utalva arra, hogy a rendőrségről is kiszivárgott egy vele kapcsolatos – szerinte hamisított – jelentés. Szerinte, ha egy normálisan működő demokráciában ilyen történik, akkor másnap lemond a belügyminiszter, aztán a kormányfő - írja az atv.hu.

Magyar Péter az interjúban azt is megerősítette, hogy feljelentést tesz a  rendőrségi dokumentumok és a mentőszolgálati szivárogtatás miatt is. "Mindenki felelősségre lesz vonva, nemcsak Magyar Péter ügyében, hanem az összes propagandabűncselekmény ügyében, amit elkövetnek" - szögezte le. 

A Heti Napló kérdésére, hogy megtörtént-e, amit a Bors megírt, kijelentette: úgy történt meg, mint a jereváni rádióban, „nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, nem Tbilisziben hanem Moszkvában, nem Zastavát hanem Zaporozsecet. A feljelentésemben benne lesz minden, és ki fogják vizsgálni.” 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés