Hirdetés

Nem vállalja a felelősséget az M0-ás halálos baleset okozója

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Jogosítványa nincs, a járművezetéstől eltiltották, sorsára hagyta halálos, illetve könnyebben sérült áldozatait.

police.hu

Vasárnap délután feladta magát az a 33 éves, érdi férfi, akit két napja kerestek a rendőrök egy halálos közlekedési baleset miatt - közölte a rendőrség honlapja.

Az M0 autóúton február 10-én délután fél 1 körül egy személyautó hátulról belecsapódott egy teherautóba. A tragédiában a kocsi jobb első ülésén utazó, 39 éves férfi meghalt, a hátul ülő, 30 éves nő könnyű sérülést szenvedett. A 33 éves sofőr segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről. A szökésben lévő férfi utáni hajsza két napig tartott, K. Károly végül jobbnak látta, ha feladja magát.

Kihallgatásán a baleset okozásában nem ismerte el felelősségét. A történtek utáni viselkedésére adott magyarázata szerint „lesokkolt” és elfutott. Vezetői engedélye nincs, a bíróság korábban jogerősen eltiltotta a járművezetéstől.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset okozása, segítségnyújtás elmulasztása, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az őrizetbe vett férfivel szemben, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés