Hirdetés

(18+) Borzalmas tévedés: Véletlenül lelőttek egy egyetemista lányt, életveszélyesen megsérült

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A 18 éves lányt fejbe lőtték, miközben egy nashville-i parkban sétált.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba Jillian Ludwigot, akit lőfegyverrel sebesítettek meg életveszélyesen, miközben egy parkban sétált. A hírek szerint a golyó véletlenül találta el a lányt, ugyanis egy, a közelben elhaladó autósnak szánták azt - írja az ABC News.

Az esettel kapcsolatban egy 29 éves férfit tartóztattak le. Shaquille Taylort súlyos testi sértéssel és bizonyítékok meghamisításával vádolják, miután a feltételezések szerint kedden délután lelőtte az egyetemista lányt.

A nashville-i rendőrség közlése szerint Taylor az utca túloldalára akart lőni, ugyanis egy autóra célzott, amikor a golyó véletlenül fejbe találta a 18 éves lányt, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, még mindig kritikus állapotban van.

Jillian közösségünk elkötelezett tagja, aki a zene iránti szeretetéről ismert

- mondta Greg Jones, a Belmont Egyetem elnöke az iskola közösségéhez intézett nyilatkozatában. "A zeneszakon tanuló basszusgitáros lánnyal gyakran találkozhatunk koncerteken, ahol mindig szorít a zenésztársainak. A zenét pedig használja arra, hogy kapcsolatot teremtsen a körülötte lévőkkel. Jillian emellett lelkes futó, aki szeret kint lenni a természetben".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés