Hirdetés

Sorra távoznak a játékosok a Liverpooltól

Nap Híre portré Nap Híre

A múlt héten Jordan Henderson és Roberto Firmino köszönt el a Liverpooltól, most pedig Fabinho hagyja ott Szoboszlai Dominik csapatát. 

Távozik Szoboszlai Dominik labdarúgócsapatától, a Liverpooltól a brazil középpályás, Fabinho, aki a szaúdi al-Ittihadnál folytatja pályafutását. A korábban Karim Benzemát és N'Golo Kantét is szerződtető arab együttes sajtóértesülések szerint 40 millió fontért szerezte meg Fabinhót, aki öt évig erősítette a szigetországi együttest - írja az MTI. 

A 29 éves Fabinho 219 alkalommal szerepelt a Liverpoolban, amellyel  2019-ben Bajnokok Ligáját, egy évvel később pedig Premier League-et nyert.

A Liverpooltól - amely idén nyáron szerezte meg a német RB Leipzigtől Szoboszlait - a múlt héten Jordan Henderson is elköszönt 12 év után, ahogy Roberto Firminónak is lejárt a szerződése a csapatnál, és mindkét futballista Szaúd-Arábiába igazolt.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Szoboszlait is érintő, nem várt bejelentést tett a Premier League. Az új szabályok szerint az új szezonban a játékvezetők szigorúbban fogják kezelni azt, ha a játékosok vitatják a döntéseiket, viszont elnézőbbek lesznek a fizikai ütközésekkel szemben, és a katari világbajnoksághoz hasonlóan korlátok nélkül hozzáadhatják a játék nélkül töltött időt a ráadáshoz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés