Hirdetés

Szoboszlai centikre volt a góltól, a City újabb botlása miatt élre ugrott a Liverpool

Nap Híre portré Nap Híre

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 2-1-re győzött a Wolverhampton Wanderers vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombat esti mérkőzésén, sikerével pedig átvette a vezetést a tabellán.

A magyar válogatott csapatkapitánya megszokott módon a kezdőcsapatban kapott helyet, sőt, majdnem ő szerezte a Vörösök vezető találatát, azonban a bal oldalról érkező beadás után három méterről a rövid oldalról visszavetődő hazai kapusba lőtt az első félidő hajrájában. Nem sokkal később a francia válogatott Ibrahima Konaté fejesével így is előnnyel vonulhatott az öltözőbe a Liverpool - írja az MTI.

A térfélcserét követően a hazaiak ugyan egyenlítettek - a Liverpool hatodik bajnoki meccsén mindössze a második gólját kapta -, de öt perccel később Mohamed Szalah büntetőből visszaállította a különbséget. Szoboszlait a 73. percben cserélte le Arne Slot vezetőedző.

Sikerével a Liverpool kihasználta, hogy a címvédő Manchester City sorozatban másodszor játszott döntetlent a Premier League-ben, így egy pont előnnyel a tabella élére állt. A Farkasok viszont nyeretlenül sereghajtók.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés