Hirdetés

Meglincseltek egy idős traktorost Ózdon, kórházban ápolják

 portré

A feldühödött emberek úgy megverték a 70 éves traktoros bácsit, hogy kórházba került.

Az idős traktoros bűne annyi volt csupán, hogy a városban útját állta egy 20 fős, ballagást ünneplő társaság. A bácsi megállt, dudált egyet, majd kikerülte a tömeget. A tükörben látta, amint hátul valaki eldől, ezért visszatolatott, hogy segítsen. Több se kellett a fiataloknak, felugrottak a traktorra, betörték az ajtó üvegét, az idős bácsit kirángatták, és ütötték, ahol csak érték. 

Közben az esetet az otthona ablak mögül döbbenten figyelő szemtanú riasztotta a rendőrséget. A támadók azzal védekeztek az egyenruhásoknak, hogy a traktoros előbb elgázolt valakit, majd vasvillával rájuk támadt. Persze, se elgázolt embernek, se vasvillának híre-hamva nem volt. Az idős traktorost kórházba szállították, jelenleg is ott ápolják.

Janiczák Dávid ózdi polgármester mélyen elítéli a történteket
Janiczák Dávid ózdi polgármester mélyen elítéli a történteket Fotó: Facebook

"Két elkövetőt előállítottak, az ügy folyamatban van kihallgatásokkal, és az ügyészséggel egyeztetve. A sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Valószínűleg nem sodort el senkit, és a támadók nem sérültek meg" - írta közösségi oldalán Janiczak Dávid, Ózd polgármestere.

Így folytatta: "Bízom benne, hogy minden elkövetőt elő fognak állítani, és a törvény a legszigorúbban csap le rájuk, hogy ne maradhasson büntetlenül egy idős dolgos ember bántalmazása". A városvezető teljes bejegyzését ide kattintva elolvashatja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés