Hirdetés

Drámai kijelentést tett Lily Allen: "teljesen tönkretette a karrieremet a gyerekvállalás"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lily Allen brit popénekesnő egy friss interjúban azt mondta, hogy gyermekei "teljessé teszik" őt, de a gyerekvállalás "teljesen tönkretette" a karrierjét.

Amikor a Radio Times podcastjában arról kérdezték, hogy újra kellett-e gondolnia a karrierstratégiáját a gyermekvállalás után, Allen így válaszolt:

"Soha nem volt igazán stratégiám, ha karrierről van szó, de igen, a gyerekeim tönkretették a karrieremet".

"Úgy értem, szeretem őket, és kiegészítenek engem, de a popsztárság szempontjából teljesen tönkretettek" - mondta Allen tréfásan a kedden megjelent interjúban, amit a CNN idézett.

"Nagyon bosszant, amikor az emberek azt mondják, hogy mindent megkaphatsz, mert őszintén szólva ez nem lehetséges" - tette hozzá az énekesnő. "Vannak, akik a karrierjüket választják a gyerekeik helyett, és ez az ő kiváltságuk."

Allen karrierje legnagyobb sikerét az Egyesült Királyságban érte el, három "number one" slágerrel és 15 Top 40-es slágerrel. Debütáló albuma, az "Alright Still", amelyen a "Smile" és az "LDN" című dalok szerepeltek, elindította őt a hírnév felé vezető úton, és a 2008-as Grammy-díjátadón a legjobb alternatív zenei album kategóriában jelölést kapott.

A 38 éves Allen elmondta, hogy azért döntött úgy, hogy visszalép a karrierjétől, és a két lánya nevelésére koncentrál, mert a szülei "sokat voltak távol", amikor ő gyerek volt.

Allen szülei, Keith Allen színész és Alison Owen filmproducer, mindketten a szórakoztatóiparban dolgoztak. Az énekesnő a Trónok harca című sorozat népszerű színészének, Alfie Allennek a testvére.

"Úgy érzem, ez tényleg csúnya sebeket hagyott, amelyeket nem vagyok hajlandó megismételni [a gyerekeimmel]" - mondta Allen. "Úgy döntöttem, hogy visszalépek, és rájuk koncentrálok, és örülök, hogy ezt tettem, mert szerintem eléggé kiegyensúlyozott emberek lettek."

Allen jelenleg New Yorkban él lányaival és férjével, a "Stranger Things" sztárjával, David Harbourral, akihez 2020-ban ment feleségül.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés