Hirdetés

Atomot dob a piacra a Lidl, a nyudíjasok imádni fogják

Nap Híre portré Nap Híre

A Lidl a karácsony közeledtével ismét gondol a vásárlókra: extra kedvezményeket jelentettek be a nyugdíjasok számára.

Az áruházlánc épp a múlt héten jelentette be, hogy 20 százalékkal csökkentik a húskészítények - szalámi, sonka, virsli, kolbász - árát. Most ismét hatalmas kedvezményekről számoltak be, ami november 27-én, hétfőn életbe is lép. Azonban nem árt résen lenni, mert ezek az akciók csak hét napig lesznek érvényben. 

A 48. heti akciós újság szombat reggel került fel a Lidl oldalára, illetve a Lidl Plus applikációba. Ebben hirdették meg a 65 év felettieknek szóló extra kedvezményt, ami szerint a nyugdíjasok 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatják a gyümölcsöket és a zöldségeket, és 20 százalékkal olcsóbban adják nekik a Hazánk Kincsei száraztésztákat.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mennyiségi korlátozás lesz ezekre a termékekre: mindegyikből maximum 5 csomagot/darabot/kilót vehetünk egyszerre. Ugyanakkor más kedvezményekkel nem lehet összevonni, és önkiszolgáló kasszáknál nem lehet érvényesíteni a kedvezményt. Aki jogosult a kedvezményre, annak a pénztárosoknak kell jeleznie a kasszáknál - írja a Promotions

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés