Hirdetés

Újabb atombomba: ezek az üzletek is zárva lesznek 24-én

Nap Híre portré Nap Híre

Ha karácsonyi ajándékot szeretne vásárolni, jobb, ha siet!

Ahogyan arról beszámoltunk, több üzlet is úgy döntött, boltzárat tart karácsonykor. A Mountex, a Rossmann, a Lidl, az Obi és az XXXLutz is úgy határoztak, hogy december 24-én nem lesznek nyitva.  

Most újabb bejelentés jött, minden budapesti és vidéki üzletét zárva tartja idén december 24-én a Libri. Ezzel a karácsony előtti utolsó vasárnapon szabadnapot biztosít munkatársai számára, hogy nyugodtabban ünnepelhessenek családjuk körében - írja a Blikk

„A kereskedelemben, és így természetesen a könyvpiacon is, a karácsonyt megelőző egy-két hónap az, ami a legnagyobb forgalmat hozza, így nagy a terhelés ilyenkor a munkatársakon” – idézi a cég közleménye Kovács Péter vezérigazgatót.

A december 24-ét megelőző időszakban természetesen a megszokott nyitvatartással várják a Libri boltok a vásárlókat, az olvasnivalók beszerzésére pedig online is van lehetőség. A könyvkereskedő arra kéri az olvasókat, hogy időben tervezzék be vásárlásaikat ahhoz, hogy biztosan megérkezzenek a karácsonyi ajándékok a fa alá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés