Hirdetés

Letolt gatyával, részegen aludt a rendőrkapitány a kocsija mellett, kiröhögték a kollégái - videó

 portré
Elképesztő blama: saját kollégái buktatták le az autója mellett részegen fekvő rendőrkapitányt, akit rögtön kirúgtak az állásából.

A rendőrség a világon mindenhol pénzt, időt nem kímélve nagy erőket fordít a biztonságos közlekedésre. Vagyonokat költenek a felvilágosító kampányokra az ittas vezetésnek milyen súlyos következményeiről. De hogy éppen egy rendőrtiszt mutasson rossz példát, az különösen felháborító. 

Bordentown városka rendőrkapitányának huszonhárom éves egyenruhás karrierje egy pillanat alatt vált semmivé, amikor a New Jersey állambeli Hamilton járőrök egy riasztásra indultak. A bejelentés szerint egy részeg férfi a kisteherautójával kóválygott az úton. Az egyenruhások egy út szélén álló kocsit találtak, vezetője a földön feküdt letolt gatyával. A kulcsa, a mobilja az úttesten hevert, a férfi pedig olyan részeg volt, hogy nem tudott megszólalni.

A járőrök először kinevették a részeget, majd a tárcáját megvizsgálva kiderült: hiszen ő Brian Pesce, a tőlük 10 kilométerre lévő fekvő Bordentown városka a 46 éves rendőrkapitánya. A rendőrfőnököt az eset után felmentették a szolgálatból, öt szabálysértés miatt kell majd felelnie - írta a vezess.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés