Hirdetés

Letartóztatták a gyilkost, aki egy öltőzben szúrta le kolléganőjét Veszprémben

Nap Híre portré Nap Híre

Letartóztatta a Veszprémi Járásbíróság azt az emberöléssel gyanúsított 25 éves férfit, aki leszúrta kolléganőjét egy veszprémi gyár öltözőjében.

Sajtóhírek szerint a nő bűne csupán az volt, hogy visszautasította a nálánál 20 évvel fiatalabb férfi közeledését. 

A megalapozott gyanú szerint a férfi vasárnap reggelm az éjszakai műszak után kivette az étkezéshez használt kését az öltözőszekrényéből, majd a késsel a kezében átment a közelben lévő női öltözőbem ahol az asszony is tartózkodott. A férfi több alkalommal is mellkason szúrta a nőt, miközben az védekezett. 

Az asszony segítségért kiálltott, amelyet meg is hallott egy kollégája. Amikor belépett az öltözőbe, a nő már a padlozaton feküdt, erősen vérzett, a férfi pedig a kést maga mellett tartva állt a leszúrt nő mellett. 

A munkatárs, a további helyszínre érkező kollégájával felszólították a férfit, hogy ne csináljon semmit, a férfi azonban megindult feléjük a késsel a kezében, ezért a további támadástól tartva elfutottak és segítséget hívtak. 

A helyszínre kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a leszúrt asszonyon, csak a halálát tudták megállapítani. 

A gyanúsított a rendőrségen végül beismerő vallomást tett. 

A bíróság most szökés, elrejtőzés, és tanúk befolyásolásának veszélye, valamint bűnismétlés reális veszélye miatt letartóztatta a fiatalembert. A végzés ellen nem jelentettek be fellebezést, így az véglegessé vált. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés