Hirdetés

Lerántotta a leplet a volt királyi komornyik Katalin hercegnéről

 portré

Grant Harrold, a volt királyi komornyik, kitálalt Vilmos herceg és Katalin kapcsolatáról, sőt azt is elmondta, hogyan viselkedik a hercegné, ha senki nem látja. 

Mint ismeretes Vilmos herceg és Kate Middleton kapcsolata 19 éves korukban kezdődött még az egyetemen. A fiatalok először közeli barátokká váltak, majd romantikus kapcsolat alakult ki közöttük. 

A Mirror arról ír, hogy természetesen ez egy privát időszak volt a pár számára, és keveset tudunk a kapcsolatuk akkori részleteiről. Most azonban Grant Harrold, aki hét évig III. Károly királynak dolgozott, kitálalt a hercegi pár kezdeti kapcsolatáról. 

Ők nem különböztek senki mástól, őrültség ezt mondani, ha belegondolunk, kik ők, de semmi sem különbözött. Egy átlagos pár voltak 

– mondta az egykori komornyik és azt is elárulta, hogyan viselkedett akkoriban a személyzettel Katalin. 

Az tetszett, hogy Katalin, aki csak barátnő volt, és akkoriban nyilvánvalóan még nem volt tagja a családnak, velem és a többi személyzettel is rendkívül udvarias, barátságos és szórakoztató volt, emellett pedig nagyon sokat viccelődött

– mondta Grant Harrold és hozzátette -

Szerintem nagyon különleges volt, hogy ennyire könnyen beilleszkedett a királyi családba, és ráadásul a személyzettel is nagyon jó viszonyt alakított ki.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés