Hirdetés

Nagyon szeretné visszahódítani a magyar milliárdos Kárpáti Rebekát

Nap Híre portré Nap Híre

Kárpáti Rebeka és Lénárd András nemrég még az esküvőjüket tervezgették, azonban valami történhetett, mert válságba került a kapcsolatuk. A modell már a gyűrűjét sem hordja az ujján. 

A Blikk úgy tudja, hogy komoly hullámvölgybe került a volt szépségkirálynő és a Tiltott Csíki Sör tulajdonosának kapcsolata. A naphire.hu is beszámolt arról év elején, hogy Rebeka és a nála 17 évvel idősebb párja eljegyezték egymást. Ám a TV2-n hamarosan induló Zsákbamacska – amelyben Rebeka segítőként tűnik majd fel – keddi sajtótájékoztatóján a színésznő már nem viselt gyűrűt. A modell azt is megjegyezte, hogy a magánéletéről ne kérdezzék, mert arról nagyon nem akar beszélni. Ráadásul Rebeka el is érzékenyült akkor, amikor az interjú során szóba hozta, hogy milyen jó barátai és szerető családja van. 

A portál azt is megtudta, hogy Rebeka nevére érkezett egy hatalmas vörös rózsacsokor, amit feltehetőleg Lénárd küldött neki, és úgy értesültek, hogy az utóbbi időben nem ez volt az első küldemény. Bár a pár nem nyilatkozott a magánéletükről, azonban egy közeli ismerős elárulta, hogy tényleg gond van. 

Eddig nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, az eljegyzés után is a fellegekben jártak, és már tervezgették az esküvőt. Az utóbbi pár hétben azonban valami probléma adódott kettőjük között, ami talán a kapcsolatuk végét is jelentheti. Nem tudom a pontos okát, de komoly dologról lehet szó, ha Rebeka a gyűrűt is levette. Ettől függetlenül szerintem itt még nincs minden véglegesen eldöntve, máskor is volt már döccenő a kapcsolatukban, amit helyre tudtak hozni.

- mondta az informátor. 

Egy másik forrás pedig elárulta, hogy a milliárdos üzletember nagyon szeretne békülni, folyamatosan küzd, hogy minden újra a régi legyen, és már nem először küldött csokrot, ajándékot.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés