Hirdetés

Ledobta a bombát a Magyar Posta, elképesztő újítást vezettek be

Nap Híre portré Nap Híre

Egyedülálló szolgáltatást indított el a Magyar Posta.

Magyarországon, sőt világviszonylatban is kiemelkedő fejlesztést hajtott végre a cég, ugyanis mostantól teljesen új, robotizált és automatizált logisztikai központjában üzemelteti teljes körű raktárlogisztikai szolgáltatását. 

A SMART by MPL márkanévre keresztelt fulfillment szolgáltatással a Társaság célja, hogy a hazai piac meghatározó szereplőjévé váljon, olyan digitális és automatizált megoldásokon keresztül, amelyek később a nemzetközi szereplést is megalapozzák. Dr. Balczó Barnabás elnök-vezérigazgató a Központ átadásán kiemelte: 

A Magyar Posta  mint nemzeti szolgáltató szerepe kettős: egyrészt mindenki számára hozzáférhetővé kell tennie a postai szolgáltatásokat, ugyanakkor piaci szereplőként is meg kell állnia  a helyét, és  a 21. századi ügyféligényekhez igazodó szolgáltatás portfóliót kell nyújtania a lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt. A Posta komplex fulfillment és csomaglogisztikai szolgáltatása egy újabb mérföldköve a Társaság 21.századi szolgáltatóvá válásának.

Kiszámíthatóbb, biztonságosabb, egyszerűbb -így összegezhető a Magyar Posta Zrt. legújabb szolgáltatása, amelynek előkészítéseként nagyszabású beruházást hajtott végre a Társaság. A Vállalat SMART by MPL néven elindította saját fulfillment szolgáltatását, amely egyedülálló, innovatív raktárlogisztikai megoldást biztosít üzleti partnerei számára. A szolgáltatás a rendelés összekészítése, a csomagolás és a visszáru kezelése mellett a kiszervezett raktározást is tartalmazza - írja az ATV.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés