Hirdetés

Videón a párizsi olimpia legromantikusabb pillanata, aranyérem mellett jeggyűrűt is kapott a fiatal bajnok

Nap Híre portré Nap Híre

A legutóbb második helyezett kínai vegyes páros nyerte az aranyérmet a tollaslabdázóknál a párizsi olimpián. A páros férfi tagja pedig megkoronázta ezt a csodálatos pillanatot egy lánykéréssel.

Cseng Sze-vej és Huang Ja-csiong három éve Tokióban a honfitárs kettős, Vang Ji-liu és Huang Tung-ping mögött szerzett ezüstérmet, ezúttal viszont a dobogó felső fokára álltak azt követően, hogy magabiztosan kerekedtek a dél-koreai Kim Vonho, Dzsong Naün duó fölé - írja a Sportal.

A bronzérmet - akárcsak három éve, számukra hazai pályán - a Vatanabe Juta, Higasino Arisza kettős szerezte meg. A harmadik helyért játszott mérkőzésen a japán duó egy sima és egy szoros szettben felülmúlta a világbajnoki címvédő Szo Szüngdzse, Cse Jujong dél-koreai párost.

Azonban a kínai párossal kapcsolatban nem az volt a legizgalmasabb, hogy megnyerték az aranyérmet, hanem az, hogy ezután a nézők előtt nem mindennapi jelenetek játszódtak le. 

A győztes kínai páros férfi tagja fél térdre rogyott a páros női tagja előtt és megkérte a kezét. Huang Ja-csiong szerencsére igent mondott, így a pénteki napjuk még emlékezetesebb lett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés