Hirdetés

Súlyos baleset érte a Forma-1 pilótáját, bekötözött fejjel fotózták le

Nap Híre portré Nap Híre

Lando Norris a hétvégén egy hajón bulizott a barátaival, amikor brutális baleset érte. Néhány forrás arról számolt be, hogy veszélyben lehet a 24 éves Forma-1-es pilóta indulása a soron következő, sprintfutamos Miami Nagydíjon.

A közösségi médiába hétvégén kezdtek el terjedni azok a képek, amelyeken a McLaren Forma-1-es pilótája bekötözött arccal látható. Mint kiderült, a brit pilóta a hollandiai Amszterdamban töltötte a szombati napját, ahol egy hajón bulizott a barátaival együtt, többek között a világhírű DJ, Martin Garrix társaságában. A bulin azonban egy hatalmas baleset történhetett, ugyanis Norris egy törött üveggel durván megvágta az arcát - írja az Origo.

A baleset pontos részleteiről azonban nem tudni sokat, Norris csak annyit közölt, hogy eltökélt szándéka, hogy maga mögött hagyja az incidenst, és a felépülésére összpontosít. A McLaren csapata is a támogatásáról biztosította a versenyzőjét, és a lehető legjobb ellátást és segítséget ígérte a felépülés ideje alatt.

Bár a legtöbb sajtóorgánum úgy értesült, hogy Norris sérülése nem súlyos, néhány forrás arról számolt be, hogy veszélyben lehet a 24 éves brit pilóta indulása a soron következő, sprintfutamos Miami Nagydíjon, amelyet a következő hétvégén, május 3. és 5. között rendeznek meg Floridában.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés