Hirdetés

Úgy szúrt vissza a zseniális Yamal a nagyképű franciának, hogy nekünk fájt

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, a zseniális Lamine Yamal megszerezte első Eb-gólját, a spanyol válogatott így 2-1-re legyőzte Franciaországot a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság müncheni elődöntőjében. A mérkőzés előtt Adrien Rabiot francia válogatott labdarúgó csúnyán beszólt a 16 éves Yamalnak, ugyanis azt mondta, "ha Eb-döntőt szeretne játszani a spanyol válogatottal, sokkal többet kell tennie ellenünk, mint idáig a tornán. Olyan nyomás lesz rajta, hogy nem fogja jól érezni magát.” Nos, a gól után Yamal egyből megragadta az alkalmat és zseniálisan visszaszúrt a nagyképű franciának. 

Az elődöntő előtti délelőtt a spanyol titán már az Instagram-sztorijában reagált a beszólásra: "Csendben lépj, és csak akkor beszélj, amikor mattot adsz!” – állt a történetben.

A mérkőzést a világbajnoki ezüstérmes franciák kezdték jobban, korán megszerezték a vezető gólt Kolo Muani fejesével, Spanyolország viszont Lamine Yamal és Dani Olmo találataival négy perc alatt fordított, és végül meg is nyerték a mérkőzést. A meccs legjobbjának is megválasztott Yamal a gólja után, ünneplés közben sem felejtette el a francia beszólását, és jól odaszúrt neki: 

Most dumálj!

– szólt az egyik kamerába, szúrta ki a Sport365

Spanyolország egyébként a holland-angol párharc győztesével küzd majd meg a vasárnapi fináléban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés