Hirdetés

Rosszabbodik a kemecsei édesanya állapota, akinek párja nyomta ki mindkét szemét

 portré

Februárban történt a tragédia, amikor Lakatos Gabriella párja, megvakította a fiatal édesanyát. Gabica szakított Gy. Attilával, aki próbálta visszakönyörögni magát. Amikor ez nem sikerült, erőszakhoz folyamodott és puszta kézzel vakította meg a nőt. 

A szörnyűség után az orvosoknak esélyük sem volt megmenteni Gabica szemét, február óta testvére, Róbert ápolja. A férfi epilepsziában és gerincbántalmakban szenved, és bár szociális munkás oklevéllel rendelkezik, nem talál munkát.

Gabica 40 ezer forintos ápolási díjából élünk

– mondta a Borsnak Róbert, és hozzátette: Az utóbbi hetekben hirtelen romlásnak indult a húga állapota.

Begyulladt a kötőhártyája, így ki kellett venni a műszemgolyókat a szemüregből. Most is kagyló takarja a szeme helyét Naponta ötször kell a száraz kötést cserélnem, és cseppentenem Gabica szemüregébe. Még szerencse, hogy ápolói képesítéssel is rendelkezem.

Gabriella erős nőnek vallja magát, de a történtek óta úgy érzi, hogy nem bírja tovább. A lánya, Mira miatt azonban kitart. A kislányt megóvják a részletektől, nem tudja, hogy édesanyjának hatalmas fájdalmai vannak. 

Gabica volt párja nem próbált meg azóta sem bocsánatot kérni. 

Meg sem próbálta velem felvenni a kapcsolatot, igaz, amit tett, azt szinte nem is lehet megbocsátani. Hiszem, hogy az Úr megsegít, és ugyan az orvosok egyelőre azt mondják, hogy nincs megoldás arra, hogy még gyönyörködhessek a napfényben, nem adom fel a reményt 

– jelentette ki az édesanya.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés