Na, Lagzi Lajcsinak most lett elege és perel

  • Sztárok
Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Galambos Lajos állítja, hogy a képét jogtalanul felhasználva hirdeti termékét az egyik fogyasztószer forgalmazója.

Ráadásul mindez nem egy-két hete, vagy éppen hónapja zajlik, hanem évek teltek el így. A zenésznek most lett elege és azt mondja, perelni fog. 

"Én először nem tudtam, miről van szó, csak azután néztem utána, hogy az egyik dabasi fellépésemet követően odajött hozzám egy kedves hölgy, aki elmondta, látott velem egy hirdetést" – mondta a Blikknek Lagzi Lajcsi.

„Mostanra betelt a pohár, rettentően dühös vagyok. Igaz, hogy évekkel ezelőtt volt közöttünk egy megállapodás, és készültek rólam reklámfotók, a cég azonban a mai napig is használja a személyemet, fotóimat, és ebből profitál. Elegem van abból, hogy még mindig velem próbálnak eladni egy olyan terméket, amihez már régen semmi közöm, és engem keresnek meg azok problémáikkal, akik nem elégedettek... így csak a gondom van vele" – fakadt ki Galambos Lajos a lapnak.

A hirdetésért tehát semmilyen pénzt nem fizet a cég, a korábban botrányba keveredett sztár pedig hiába várta, hogy eltávolítsák a képeket, ez nem történt meg. Mostantól pedig úgy tűnik, jogi úton folytatódik az ügy.

Cimkék:
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet