Hirdetés

Döbbenetes dolog derült került Lagzi Lajcsiról

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, Galambos Lajost 3 év 6 hónap letöltendő büntetésre ítélte a bíróság az áramlopási ügyben. A zenésznek februárban kellett volna bevonulnia a börtönbe, azonban nem jelent meg a kecskeméti parkettásba. Mint kiderült: halasztást kért arra hivatkozva, hogy komoly betegségben szenved. A bíróság végül elutasította a trombitás halasztási kérelmét, ami azt jelenti, hogy hamarosan rácsok mögé kerül. 

Az elmúlt időszakban azonban sokan támadták a zenészt, mert a börtönbe nem vonult be, azonban a betegsége ellenére több helyen is vállalt fellépést, pedig elvileg az orvosai eltiltották a trombitálástól. Lajcsi azonban azzal védekezett, hogy vett egy új trombitát, ami nem okoz gondot a tüdejének. Majd később azt is bejelentette, hogy lemondja az összes koncertjét és visszavonul a szerepléstől, ám ennek ellenére mégis folyton hirdetik a koncertjeit. 

Galambos Lajos most azt állítja: hamis az oldal, valaki ellopta a személyazonosságát és ott hirdeti a valótlan fellépéseket. 

"Én nem vállalok fellépést. Én jelenleg úgy döntöttem, hogy visszább vonulok jelentősen" - kezdte a Tények Plusznak Lagzi Lajcsi, aki szerint valaki fellépéseket vállal az ő nevében.

A zenész még annak ellenére sem jár koncertezni, hogy komoly anyagi problémákkal küzd, mióta befizette a büntetését.

"Már rég a tartalékokból, már rég a félretettekből élek, mert azért itt komoly költségeim voltak. Hát csak 45 millióra büntettek meg" - tette hozzá a zenész, aki egyébként már a luxusvilláját is árulja. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés