Hirdetés

Mi vár Lagzi Lajcsira a börtön után? Zalatnay Cini tudni véli

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő maga is megjárta a börtönt, szerinte pénz tekintetében Lajcsi előnyben van.

Ahogy arról korábban a Naphire.hu is beszámolt, a trombitás hamarosan szabadulhat a baracskai börtönből, azonban még így sem elégedett, kifogásolta, miért nem szabadulhat még előbb, és azon is nagyon kiakadt, hogy Auréliót kiengedték a rácsok mögül, őt meg nem.

Zalatnay Sarolta maga is két évig volt rácsok mögött, így saját tapasztalatai alapján mondhatja: a trombitásnak eleinte nagyon nehéz lesz újra kiállni a közönsége elé.

"Amikor a börtön után az első időszakban fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött, és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni. Az nagyon nehéz, mert a közönség olyan, mint a gyerekek, őszintén úgy odamondanak, hogy csak na" - nyilatkozta egy napilapnak Cini, akinek akkor szinte teljesen a nulláról kellett felépítenie az életét.

"Ő gazdag, van saját háza, ami előny, de közben pont ezért, mert vagyona van, azt nem igazán szeretik az emberek egy ilyen helyzetben. Miközben könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, de nehezebb lesz emberek közé mennie" - mondta a Blikk Rúzs szerint. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés