Hirdetés

Galambos Lajos tovább hisztizik, pedig hamarosan szabadulhat

Nap Híre portré Nap Híre

A trombitás hamarosan szabadulhat a baracskai börtönből, azonban még így sem elégedett és megint panaszkodik. Most épp az a baja, hogy miért nem szabadulhat még előbb, és azon is nagyon kiakadt, hogy Auréliót kiengedték a rácsok mögül, őt meg nem.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is részletesen beszámolt, a mulatószenésznek tavaly áprilisban kellett börtönbe vonulnia, ám utána egészsége folyamatosan romlani kellett: mint kiderült, Lajcsi nem tudott enni sem, csak folyékony halmazállapotú táplálékot vett magához. 

A zenész most azonban fellélegezhet, ugyanis mint kiderült, hamarosan szabadulhat a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetből, ugyanis ügyvédjével sikerrel jártak a reintegrációs kérelmükkel kapcsolatban. Egy csapásra hirtelen orvosi csoda is történt, hiszen Galambos egy gyógyszernek köszönhetően egyre jobban van és már enni is tud. Lajcsi jelenleg a berettyóúfalui börtönkórházban tartózkodik, állítólag ott tudtak rajta segíteni.

A jelenlegi információk alapján leghamarabb nyár közepén kezdheti meg a reintegrációs őrizetet, melyet a boldogasszonypusztai birtokán tervez majd letölteni. A trombitás mégis elégedetlenkedik a helyzettel. Állítólag Lajcsi a nemrég szabadult Aurelióra irigykedik, amiért az megkaphatta a reintegrációs őrizet lehetőségét, holott erőszakos bűncselekmény miatt került börtönbe. Lajcsi nem érti, hogy ha ő vagyon elleni bűncselekmény miatt nem kaphat házi őrizetet, akkor egy erőszakos cselekmény elkövetője miért kapott. 

"Az őrizetről minden esetben a BV bíró rendelkezik, de, hogy kinek ad lehetőséget az otthonában letölteni a büntetése maradék idejét, az nincs kizárólagosan összefüggésben az elítélt által elkövetett bűncselekménnyel. A reintegrációs őrizetnek feltételei vannak: az elítélt első bűncselekményét követte el, 5 évet nem haladja meg a büntetése és még számos kritérium. A BV bíró teljesen egyedileg dönt minden esetben. Hogy valakinek miért engedélyezi és a másiknak miért nem, az az ő hatásköre" - magyarázta a reintegrációs őrizet feltételeit dr. Csontos Zsolt, Lagzi Lajcsi ügyvédje.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés