Hirdetés

Sokkoló kép: súlyos balesetet szenvedett az ATV képernyőse, L. Dézsi Zoltán

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Szerdán még Bécsről áradozott, követők ezrei kaptak a szívükhöz a Heti Napló riporterének friss fotójától. “Nagyon vigyázzatok, minden csúszik. Én sajnos már tudom…” - csupán ennyi és nem több. 

“Nagyon vigyázzatok, minden csúszik. Én sajnos már tudom…” - csupán ennyi és nem több. L. Dézsi Zoltán jobb keze vállig be van gipszelve a legfrissebb képén. Ezerszám érkeznek a reakciók a bejegyzéséhez. A Heti Napló Sváby Andrással riporterét a Naphire.hu telefonon érte utol, kérdésünkre részletesen elmesélte balesete történetét. “Reggel indultam volna forgatni, de előtt kinéztem az ablakon, mert tudtam, ónos esőt mondtak, de semmi jelét nem láttam. Visszamentem, lezuhanyoztam, felöltöztem, majd elindultam, hogy kiállok a garázsból. És ez alatt a 15 perc alatt egy jégpáncél lett” - kezdte az ATV népszerű riportere, ki azt sem hallgatta el, hogyan szerezte a sérülését - ami az elmondása szerint sokkal súlyosabb is lehetett volna.

“Nagyon nagyot estem” - folytatta Zoli. “Igazából az volt az érdekes, hogy végig tudtam, hogy esek, és láttam magamtól balra a beton lépcsőszegélyt, amit el szerettem volna kerülni, nehogy beverjem a fejemet, és valahogy esés közben még sikerült magamat arrébb taszítani és ráesni a kezemre” - így a riporter. Eleinte azt hitte, csak megütötte, egy óra múlva azonban nagyon elkezdett neki fájni. Így a Baleseti Intézetben kötött ki. “A könyök orsócsontom tört el” - összegzett L. Dézsi, aki szerencsésnek mondhatja magát, hiszen egyelőre úgy tűnik, műteni nem kell. Hat hétig ugyanakkor gipszet kell viselnie, így az elkövetkezendő hetekben a bal kezét fogja fejleszteni - akarata ellenére.

“Két orvosra körülbelül 200 beteg jutott és volt egy röntgen. Volt, hogy 5-6 mentő is jött egyszerre és kettesével hozták a betegeket. Elképesztő munka, amit elvégeztek. A recepciós órákon át csak a neveket gépelte, az orvos ingázott a vizsgálóból a kezelőbe, az ápolók ide-oda vitték a betegeket. És ezt hiszti nélkül csinálták. Nem túl rózsás az egészségügy helyzete, de ezek az emberek a lelküket is beleteszik” - összegezte tapasztalatait a Heti Napló riportere, aki azóta már gipszes kézzel, de ismét forgatott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés