Hirdetés

Rendkívüli hír: szerencsére Csank Jánosnak is van véleménye Mbappé klubváltásáról

Nap Híre portré Nap Híre

Egymás ellen licitál több csapat is Kylian Mbappéért.

Klubváltáshoz érkezett Kylian Mbappé, a PSG francia labdarúgója. Már fél év sincs hátra a párizsi szerződéséből és állítólag a francia csapat megtriplázta a Real Madrid éves fizetési ajánlatát, ugyanis 100 milliós bérrel szeretné megtartani a világsztár támadóját - írja a Nemzeti Sport.

Csank János is megszólalt a Mbappé átigazolásával kapcsolatban

Hivatkozás másolása

Ő is csak egyszer él! Nekünk, egyszerű halandóknak ezek felfoghatatlan összegek. Valamelyik nap is fogtam a fejem, Jordan Henderson Szaúd-Arábiában heti háromszázmillió forintot keresett, erre fogta magát, és átigazolt az Ajaxhoz. De könyörgök, ennyi pénzzel nem lehet mit kezdeni! Ezen a szappanoperán szerintem már Kylian Mbappé is röhög, licitálgatnak egymásra a klubok, pedig egy idő után a pénz már nem számít

- mondta Csank János korábbi szövetségi kapitány, majd hozzátette, ezen a szappanoperán szerinte már a focista is csak röhög. "Licitálgatnak gymásra a klubok, pedig egy idő után a pénz már nem számít. Neymar, mondjuk, már az sem tudja, hol, melyik bolygón van. Kérdés, ki milyen jellem. Ha Kylian Mbappé úgy gondolja, keresett már eleget, és a Real Madridban szeretne játszani, elmegy. Ha jól érzi magát Párizsban, marad" - zárta gondolatait Csank János.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés