Hirdetés

(18+) Horrorisztikus kutyatámadás áldozata lett egy kislány, életmentő műtéten esett át

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Börtönbe került egy házaspár, miután a kutyájuk brutálisan megtámadta a lányukat, aki életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A gyermeket a család német juhászkutyája támadta meg, ami során többszörös koponyasérülést, majd agyvérzést szenvedett. Az eset után a kutya gazdáit, azaz a kislány szüleit letartóztattak a hatóságok az egyesült királyságbeli Bradfordban - adta hírül a Mirror.

A bíróság kiemelte, egy családsegítő korábban már figyelmeztette az édesanyát, hogy veszélybe kerülhet a gyermek, ha a kutyákkal egyedül hagyja. Ennek ellenére a nő felügyelet nélkül hagyta a gyermeket a kutyákkal, amíg ő az emeleten volt. A támadás után nagyjából 8 perccel értesítette a nő a mentőket, majd közölte, hogy a lányát "szétmarcangolta" egy kutya, és a gyermek elvesztette az eszméletét.

John Hobley ügyész elmondta, hogy a gyermeket először a bradfordi kórházba szállították, majd átvitték a leedsi kórházba, ahol sürgős agyműtéten esett át. Közben a rendőrök átvizsgálták a támadás helyszínét is, azaz a családi házat, ahol borzalmas körülmények fogadták őket. A gyermek szülein drogtesztet is végeztek és kiderült, hogy mindketten kokaint és amfetamint fogyasztottak.

A kislány anyja bűnösnek vallotta magát gyermekkínzás vádjában, mint mondta, elhanyagolta a gyermekét és késve értesítette a mentőket. A lány apja pedig elismerte, hogy ő volt felelős a kutyáért, amely végül elszabadult és megtámadta a gyermeket. A nőt 18 hónap börtönbüntetésre ítélték, a férfi pedig 12 hónapot kapott. Mint kiderült, a kutyát később elaltatták.

Lydia Pearce, a nő ügyvédje úgy fogalmazott, hogy védence pánikba esett, amikor a mentőket hívta és megpróbálta a kutyákat elköltöztetni, amikor figyelmeztették, hogy veszélyesek lehetnek a kislányra nézve, de senki nem fogadta be az állatokat. Hozzátette, az ügyfele az eset óta jelentős változáson ment keresztül, próbálja rendbe tenni az életét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés