Hirdetés

Sokkoló dologra bukkant a kunszentmártoni család, amikor szenteste hazaértek

Nap Híre portré Nap Híre

Éppen a rokonoknál voltak látogatóban, amíg a hívatlan vendég besurrant a házba.

A kép illusztráció!
A kép illusztráció!

Rácz Zoltán és családja a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kunszentmártonban él. Szenteste nem voltak otthon, a rokonoknál ünnepeltek, majd mikor hazaértek, jött a sokkoló felismerés: betörtek hozzájuk.

"Olyan este 9 körül értünk haza. Azt vettem észre, amikor bejöttem, hogy nyitva van a kamra ajtaja, ahol a hűtőládánk van. Belenéztem és teljesen üres volt! Az összes fagyasztott kajánk eltűnt!"

- mesélte a hihetetlen sztorit a Ripostnak a férfi. Kiderült, hogy az udvaron álló új autó akkumulátort is elvitték, ami 40 ezer forint volt, az étel pedig nagyjából 35 ezer körül lehetett. 

"Kárt nem okozott semmiben, ugyanis a hátsó kapunk keresztül jutott be, ez azt jelenti, hogy ismerhette a járást. Nem hívtunk rendőrt, mert úgy gondolom, hogy tudom ki tette. Ő sokáig járt ide hozzánk, ismerjük ezt a férfit, elég nehéz sora van. Illetve azért is gondoljuk ezt, mert vannak kutyáink és szerintem azért nem bántották, mert felismerték" 

- fogalmazott Zoltán, aki azt is elmondta, hogy az eset után bekamerázták a területüket, hogy még egyszer ne fordulhasson elő lopás. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés