Hirdetés

Kulcsár Edina üzent a rajongóknak: „Van, ami örök”

Morvay Péter portré Morvay Péter

Nagy vihart kavart a Valentin napi fotó, amelyről hiányzott Edina vőlegénye, aki nem is lájkolta az ünnepi képet.

Most egy újabb Facebook-posztban a szépségkirálynő megnyugtatta a követőit:

„azért van 1-2 dolog, ami örök”

Ahogy arról beszámoltunnk, van, amiben már Kulcsár Edina végleg elengedte a keresgélést, és egy meglepő dolgot árult el a születendő gyermekéről.

Kulcsár Edina az anyaság örök értékeiről posztolt
Kulcsár Edina az anyaság örök értékeiről posztolt Facebook/Kulcsár Edina

Igaz, ezek között az örök dolgok között sem említette G.w.M-et.

„Még mielőtt édesanya lettem megkérdezték tőlem, hogy hogy fogom nevelni a gyermekeimet. 

Én csípőből rávágtam, hogy ugyanúgy, ahogy engem nevelt a mamám és anyukám! Igaz, hogy szinte már egy teljesen más világot élünk, mint amikor én gyerek voltam, de azért van 1-2 dolog ami örök! Ilyen például a jóság és a szeretet!!!” – írta a Facebook-bejegyzésében.

Mint az index emlékeztet rá, az egykori szépségkirálynő utolsó Instagram posztján megmutatta, hogyan töltötte a Valentin-napot két gyermekével, Ninával és Medoxszal, és a fotóhoz pedig a következő taget írta:

Az összes szerelmem egy helyen.

Rajongóik nem csak itt szúrták ki G.w.M hiányát, Kulcsár ugyanis utoljára egy hónapja, az évfordulójukon osztott meg közös tartalmat vőlegényével. A rapper ráadásul egy igen árulkodó, Single állapot című, szakítós dallal készül előrukkolni a napokban.

A szám egyik részletének kikerülte után rögtön beindultak a találgatások G.w.M oldalán: vajon történhetett valami a jegyesek között, vagy csak egy jól megtervezett, tudatos reklámfogásról van szó a részükről?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés