Hirdetés

Itt a vége, Kulcsár Edina végleg elengedte a keresgélést

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kulcsár Edina ismét kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán, ahova ismét záporoztak a rajongói kérdések, és a legtöbbre választ is adott.

Hamarosan megérkezik a modell és G.w.M első közös gyermeke, így ezzel kapcsolatban is sok kérdést kapott a követőitől. Edina egy hosszabb válaszban arról írt, hogy korábban már próbálkozott vele, de sosem érezte jól magát attól,  hogy mással végezteti el a házimunkát.

Korábban voltak próbálkozásaink, de soha nem éreztem komfortosnak, hogy pl. más takarít, vagy esetleg, ha csak néha is, más is foglalkozik a gyerekekkel, még akkor sem, ha ott vagyok, szóval egy ideje teljesen elengedtem a további keresgélést

- hangsúlyozta az egykori szépségkirálynő, majd hozzátette: szerinte ő a legtökéletesebb ezekre a feladatokra, bár úgy érzi, hogy a várandóssága végéhez közeledve, azért jól jönne egy kis segítség - írja a Blikk.

Sok anyukának lehetősége sincs segítséget kérni, mégis megoldják. Mindig ez van a fejemben, és ebből merítek erőt. De összetartó család vagyunk, így ha bármi nagyobb segítség kellene, azonnal ott vagyunk egymásnak!

- írta Edina, aki korábban is nyíltan beszélt a szülői felelősségről, valamint a gyermeknevelésről is. Sőt, a napokban azt is elárulta a rajongóinak, hogy már a születendő kislányuk nevét is kiválasztották a rapper párjával.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés