Hirdetés

Szívekig hatoló vallomást tett Kulcsár Edina

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kulcsár Edina a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor legutóbbi adásának a vendégek volt a két kisgyermekével együtt. A műsor során pedig őszintén beszélt a gyerekekről.

Az egykori szépségkirálynő kijelentette, a gyermekei jelentik számára a mindent és az életét sem tudná elképzelni nélkülük.

A modellnek egyébként az első két gyermeke, Medox és Nina az első férjétől Csutitól született, a harmadik babáját pedig G.w.M-től várja, a kislány hamarosan meg is születik - írja a Liner.

A műsor során az is kiderült, hogy általában a gyermekei ébresztik Edinát, és fantasztikus érzés számára, hogy ők vannak neki, még akkor is, ha a kora reggeli ébresztő miatt sokszor nem tudja kialudni magát.

Nagyon-nagyon más a két gyerekem, és abszolút kiegészítik egymást, és mindamellett nagyon-nagyon jó testvérek

- tette hozzá a sztár, aki azt is elárulta, hogy a gyerekek maguktól elmondják, hogy mennyire szeretik őt. Ráadásul a két kicsi arra is megtanította a modellt, hogy igenis szüksége van a szeretetre, néha pedig fontos, hogy egy kicsit lassabban élje az életét. Hozzátette: nagy felelősségnek tartja az anyaságot, és úgy látja, hogy minél nagyobb egy gyermek, annál nagyobb a szülő felelőssége.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés