Hirdetés

Kulcsár Edina kitálalt az előző házasságáról: "sokszor éreztem úgy, hogy egyedül vagyok"

Nap Híre portré Nap Híre

Az egykori szépségkirálynő elárulta: a korábbi kapcsolataiban nem találta meg mindazt, amiben most része van G.w.M mellett. 

Kulcsár Edina a GLAMOUR-nak adott interjút az elmúlt időszakról, a magánéletéről és a küzdelmeiről. Mint ismert, az egykori szépségkirálynő élete fenekestől felfordult. Először bejelentette, hogy szakítottak Csutival, majd újra rátalált a szerelem az ismert rapper, G.w.M oldalán. Miután elvált Csutitól, összeházasodott a zenésszel és már a közös gyermekük is megszületett. 

A GLAMOUR magazinnak adott exkluzív interjúban őszintén mesél élete legnehezebb időszakáról is, mikor rájött, hogy két pici gyerekkel új életet kell kezdenie - szúrta ki a Blikk.

Megtanultam, mennyire fontos, hogy egy olyan családi közegben élj a gyerekeiddel, ahol nincsenek konfliktusok és kiegyensúlyozott, biztos alapokon álló kapcsolatban légy. Korábban sokszor éreztem úgy, hogy egyedül vagyok, így kell keresztülmennem minden megpróbáltatáson, amit az élet hoz, miközben mindenki arra vágyik, hogy egy olyan kapcsolatban éljen, ahol olyan társa van, aki megérti, aki mellett nem érzi magát egyedül, aki mellett igazán nő lehet

- mondta Edina, hozzátéve: "a korábbi kapcsolataim egyikében sem találtam meg mindazt, amiben most részem van. Sikerélményt remélve inkább a munkába temetkeztem, egy idő után egy mókuskerékben találtam magamat, és nem voltam boldog. Kívülről mosolyogsz, de belülről érezed, hogy felemészt ez a befásult érzés. Rossz passzban voltam, és közben még lelkiismeret-furdalásom is volt. Azt éreztem, hogy nem vagyok jó anyukája a gyerekeimnek. Nem tudtam velük éreztetni az önfeledt boldogságot, és a szeretetem sem tudtam úgy kifejezni feléjük, mint azt szerettem volna. Aztán húztam egy vonalat, felismertem, hogy ez így nem mehet tovább. Megtanultam, hogy néha tudni kell – még ha fáj is – nehéz döntéseket hozni. 

Edina azt is elmondta, hogy borzasztóan nehéz és érzelmileg megterhelő volt számára ez az időszak, de rengeteget fejlődött lelkileg. Beszélt arról is, hogy örül annak, hogy szerepelhetett Márkkal a TV2 Párharc vetélkedőjében, ugyanis az egy jó lehetőség volt számukra, hogy bizonyítsák másoknak, hogy tényleg megtalálták egymásban a tökéletes társat. Ugyanakkor megjegyezte: "Onnantól valahogy elfogadóbbak lettek az emberek velünk kapcsolatban. Persze még is így akadtak, akiknek nem tudtuk megváltoztatni a rólunk kialakult álláspontját, de nincs megfelelési kényszerünk."

Azt is beismerte, hogy hibát követtek el

Hivatkozás másolása

Mint ismert, ahogy véget ért Edina házassága, kiderült, hogy új kapcsolata van az akkor még kétgyermekes édesanyának. Ezzel kapcsolatban elmondta, hibát követtek el, rosszul időzítettek. "

"Folyamatosan nyomozott utánunk a bulvármédia, és egy ponton sarokba szorítva éreztem magam. Nem szerettem volna, ha nem az én oldalamon, hanem egy bulvárújság hasábjain, téves információkkal tarkítva szembesülnek az emberek a ténnyel. Nem volt sok időm, hogy meghozzam a döntést: vagy megosztom én, hogy mi zajlik körülöttem, vagy megteszi helyettem más. Külső szemmel nézve megértem azokat, akikben ellenérzést váltott ki ez az egész, vállalom, túl gyorsan történt minden, de akkor, abban a helyzetben ezt találtam a legjobb megoldásnak. Utólag azt gondolom, már nem bánom, hogy így alakult, de csak azért, mert a támadások még erősebbé tették a kapcsolatunkat, ahogyan én is ennek köszönhetően erősödtem" - jelentette ki. 

A teljes interjú a glamour.hu-n olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés