Hirdetés

Kubatov Gábor nagyon, nagyon mérges lett a Fradi veresége után

Nap Híre portré Nap Híre

Kubatov Gábor súlyos üzenetet küldött, miután a Paks 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

A Ferencváros elnöke a Facebook-oldalán azt írta a Magyar Kupa-döntő után, hogy nem lehet tizenegyest és ennyi helyzetet kihagyni büntetlenül. "Gratulálunk a Paksnak" - jegyezte meg Kubatov a rövid posztjában. 

Kubatov Gábor egyébként a meccs után az M4Sportnak is nyilatkozott és azt mondta, hogy a Paks elment a sportszerűtlenség határáig - szúrta ki a Sportal.

"Szeretnék gratulálni a Paksnak, nekem pedig most az a dolgom, hogy ilyenkor is ideálljak és nyilatkozzak. Kemény mérkőzés volt, a Paks elment a sportszerűtlenség határáig, de jól csinálják amit csinálnák. Csodálkoztam is, hogy ezt hagyjuk, hogy ezt mi miért hagyjuk" - mondta, hozzátéve, hogy a Fradinak bírnia kell a nyomást. 

"Örök tanulság, hogy tizenegyest nem szabad kihagyni, valamint az első négy helyzetünket sem, mert az ilyen helyzeteket megbüntetik. Nagy alázattal lehet csak győzelmet aratni. Egy mérkőzésen le lehetett győzni egy erősebb csapatot, a Paks pedig jól teljesített ma este. A Fradi az Fradi, ha megnézzük a költségvetési különbségeket, akkor ezt a nyomást ki kell bírnunk, nagy keretünk van, tudni kell jól teljesíteni. Azt gondolom a fiúk megtettek mindent a pályán, nagyon sok mérkőzés van bennünk, de egy Fradistának ki kell mennie a pályára és győznie kell, ha ez nem megy, fel kell vállalnunk a szégyent" - fogalmazott. 

"Megérdemeljük a vereséget"

Hivatkozás másolása

A Fradi elnöke elmondta azt is, bajnokként és kupagyőztesként szerettek volna hazamenni, azonban ez sok dolgon múlik, "ha az ellenfél képes szögletből gólt szerezni, mi pedig öt-hat helyzetből nem, akkor megérdemeljük a vereséget."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés