Hirdetés

Elegük lett Kubatovból, bojkottálják az újpesti szurkolók a Fradi-Újpest derbit

Nap Híre portré Nap Híre

Nem kívánnak asszisztálni Kubatov Gábor ferencvárosi klubelnök „bohócbulijához".

Jövő hétvégén zárul a labdarúgó NB I 2023–2024-es szezonja, a sorsolás alapján pedig Ferencváros–Újpest-derbivel zárul az idény. Most ezzel a találkozóval kapcsolatban hoztak fontos döntést az lila-fehér szimpatizánsok, üzenve a rivális klubelnöknek, Kubatov Gábornak.

Az Újpest szervezett szurkolói csoportjainak felületén megjelent közlemény szerint a IV. kerületi ultrák kihagyják a Ferencváros elleni rangadót. Mint fogalmaztak, nem igényelnek csoportjuknak jegyet, mert nem kívánnak asszisztálni Kubatov Gábor ferencvárosi klubelnök „bohócbulijához".

„Mindenki tudja, hogy az egész bajnokság egy cirkusz, melynek méltó lezárásaként az év utolsó derbijén összegyűlnek hazánk leégett celebjei, hogy együtt bohóckodjanak, szelfizzenek a fradi (sic!) vezetőivel és az ehhez asszisztáló nézőkkel.

Akkor most már azt is tudja meg mindenki, hogy az Újpest Tábor szervezett csoportjai, a klubbal egyeztetett döntése értelmében nem asszisztál ehhez a bohózathoz a szezon utolsó meccsén. A klub felé jeleztük kérésünket, és ezt tiszteletben tartva nem igényel vendégjegyeket a Groupamába” – írják a döntés hátteréről.

Hozzáteszik, a távolmaradás nem kötelező érvényű, a döntés értelmében a szervezett csoportok tagjai a Szusza Ferenc Stadionnál gyülekeznek és szurkolnak majd.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés