Hirdetés

“Ugorj, várlak!” – Óriási ijedtség Krug Emília családjában

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Izgalmaktól nem mentes húsvéti ünnepeken van túl az ATV műsorvezetőjének családja. Sokak számára tanulságos lehet a történetük.

“Az apraja nagy örömére a nyuszi idetalált. Mindenkinek mosolygós, pihenős, boldog húsvétot kívánok!” - írta ki az Instagramra posztolt képéhez vasárnap az ATV műsorvezetője, a Naphire.hu megkeresésére azonban elárulta: akadt azért izgalom bőven, ami a hétvégét és a baráti összejövetelt illeti. “Próbáltam megóvni Mátét a sok édességtől, de nem teljesen sikerült” - kezdte mosolyogva a Nap Hírének Krug Emília, aki azt is elárulta: az édesanyja kertjében volt a tojáskeresés. “Úgy voltam vele, hogy a kisfiam a barátoktól, rokonoktól úgyis kap annyi édességet, hogy én itt, a kertben inkább játékokat rejtettem el. Persze, nem élet az élet a 21. században bobcat nélkül, úgyhogy azt azért megkapta” - folytatta, majd azt is elmondta: kisfiának új hobbija is van.

“Nagyon szereti a leveseket. És van egy gyerek szakácskönyve, aminek az a lényege, hogy kis színes mérőkanalakkal fotók alapján ő tudja kimérni, hogy a különféle hozzávalókból mennyi kell az adott sütihez. Most megkapta a következő részét, így megbeszéltük, hogy paradicsomlevest fog főzni, mert az a kedvence” - folytatta a büszke anyuka, akinek nem teltek izgalmak nélkül az ünnepek, egy nap ugyanis vendégek érkeztek hozzájuk. Az este egy pontján pedig mindenki infarktus közeli állapotba került. 

“Két szobánkban is van galéria, a gyerekében is, de tudja, hogy veszélyes és nem mászik fel a korlátra” - emlékezett a műsorvezető. És jött a sokk: “Mi, szülők egyszer csak annyit hallottunk kint a konyhában: “Ugorj, várlak!”. A rokonságból az egyik gyerek anyukája berontott a szobába: a lánya már a galéria külső peremén állt, az enyém pedig lent a párnákkal, szőnyegekkel telepakolt ágyon, kitárt karokkal várta őt, hogy “Ugorj, elkaplak!”. Mindenki kihordott egy infarktust, de szerencsére megúsztuk, a kislányt sikerült lebeszélni a repülésről” - magyarázta Emília, aki szerint a húsvéti édességdömping is pörgethette a gyerekeket.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés