Hirdetés

Kitálalt a barát Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatáról: a séf nagyon-nagyon sokat küzdött

Nap Híre portré Nap Híre

A közeli barát azt állítja, hogy Krausz Gábor a végsőkig hitt abban, hogy Gabival megoldhatják a problémáikat.

Mint azt a naphire.hu is megírta, amióta nyáron bejelentették szakításukat, Tóth Gabi és Krausz Gábor válása lázban tartja az embereket. Közben megjelent Tóth Gabi legújabb dala, amiben arról énekel, hogy magányos volt és elfáradt. A dalt egyébként a Sztárban Sztár leszek! adásában is előadta új kedvese, Papp Máté Bence kíséretében. Arról is írtunk, hogy az énekesnő egy hosszú vallomásban írt le mindent a válásáról.

Az énekesnő Krausz Gáborral kapcsolatban elmondta, a séf nagyon zárkózott, ő pedig nem tudta megnyitni és ebbe nagyon belefáradt. Azt is kiejeltnette: a házassága alatt nem folytatott viszonyt a Fricska Táncegyüttes tagjával, hiába pletykálták azt. 

A pár egyik közeli ismerőse most a Blikknek elárulta: Gábor sokat küzdött azért, hogy egyben tartsa a családját. 

Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért

- mondta az informátor, hozzátéve, hogy szerinte a séfnek hatalmas csalódás volt, amikor szembesült azzal, hogy minden erőfeszítése hiábavaló volt.

"Egészen addig kitartott, amíg nem látta, hogy a felesége egy másik férfihoz kezdett közeledni. Nagyon fájt neki, és akkor vált számára világossá, hogy ennek a házasságnak valóban vége. Nem sokkal később" - fogalmazott. Hozzátette: Krausz a  bejegyzésében sem véletlenül említette meg a fricska szót. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés