Hirdetés

Titokzatos üzenet Krausz Gábor posztjában? Ki/mi lehetett a "kellemetlen fricska" a válás mögött?

Nap Híre portré Nap Híre

Az internetezők máris találgatásokba kezdtek, hogy mi lehet a váratlan bejelentés oka.

Ahogy azt korábban lapunk is megírta, igazi bombaként robbant Krausz Gábor szerda délutáni bejelentése, ugyanis a Facebook-oldalán osztotta meg a követőivel, hogy hat év után külön utakon folytatják Tóth Gabival, véget ért a kapcsolatuk. Később a hírt az énekesnő is megerősítette, mindketten arra kérték az embereket, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, Hannarózát továbbra is békében és szeretetben fogják nevelni. Közben pedig már ki is követték egymást Instagramon.

A rajongók azonban a bejelentés után máris találgatásokba kezdtek, ugyanis Gábor és Gabi közleménye kicsit ugyan, de eltér egymástól. A sztárség egyetlen szóval kavarta fel a kedélyeket. A nyilatkozata a következő volt: 

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm.

A Kiskegyed úgy fogalmazott, hogy a fricska szóra mindenki felfigyelt, ugyanis a hírek szerint a Gabival együtt fellépő Fricska táncegyüttes egyik tagja kavarhatott bele a mesésnek tűnő kapcsolatukba. Ezek után azonban a rajongók nemcsak Gabit, hanem a Fricska tagjait is zaklatni kezdték a hozzászólásokban. Egyelőre nem lehet tudni pontosan, hogy mi történt, mindketten a magánéletük tiszteletben tartását kérték.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés