Hirdetés

Mégis összejött táncpartnerével Krausz Gábor?

Nap Híre portré Nap Híre

Egyre többen gondolják úgy, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna között lehet valami, és nagyon sokan drukkolnak is nekik. Ráadásul Mikes Anna a Dancing with the Stars szombati adásában egy kérdésre meglehetősen félreérthető választ adott Kiss Ramónának, ami után még a sztárséf is magyarázkodni kényszerült. 

A produkció után a műsorvezető többek közt arról is kérdezte a táncosnőt, hogy főzött-e már neki Krausz Gábor. Mikes Anna erre azt felelte: kapott már reggelire tőle szendvicset. A sztárséf rögtön magyarázkodni kezdett, mert Anna válasza úgy hangzott, mintha ágyba kapott volna reggelit. De Krausz Gábor kijavította, és elmondta, hogy a táncterembe vitte neki az elkészített szendvicset - szúrta ki a Femina.

A rajongók egyébként már a műsor indulása előtt is imádták Krausz Gábor és Mikes Anna párosát, és sokan találgatnak azzal kapcsolatban, hogy van-e köztük valami. Sokan úgy gondolják egyébként, hogy a táncosnő jó hatással van a válófélben lévő sztárséfre, aki szerintük sosem volt még ilyen mosolygós, mint most. 

Mint ismert, augusztus elején robbant a hír, hogy hat év után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy az énekesnő a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosával, Papp Máté Bencével jött össze. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés