Hirdetés

Krausz Gábor fotójától olvadozik az internet: "Ezek a pillanatok mindig megmaradnak!"

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárséf végre jól van, és most egy szívmelengető fényképet osztott meg, amelyen kislányával látható.

Nagyon nehéz év volt 2023 Krausz Gábor számára: tönkrement a házassága Tóth Gabival. A nehéz idők után azonban jó dolgok is történtek a sztárséffel, ugyanis Mikes Annával megnyerte a Dancing with the Stars című műsort, majd később kiderült, hogy egymásba szerettek és együtt vannak. 

Úgy tűnik, a sztárséf most már teljesen jól van, most éppen egy idilli fotót osztott meg, amelyen ő és kislánya, Hannaróza látható, valamint kutyájuk. Az is kiderült, hogy Zebegényben jártak a Duna-parton. Krausz a fotóhoz csupán annyit írt: "Day off", azaz szabadnap - szúrta ki a Glamour

A fotóhoz természetesen özönlenek a hozzászólások. Az egyik kommentelő megosztotta, hogy milyen hatalmas élmény, amikor egy szülő a gyermekével töltheti az idejét: „A legjobb dolog a világon amikor a gyermekeddel lehetsz mindegy, hol (...). A legnagyobb csodát akkor éljük át, amikor azt látjuk, hogy új élet születik . Ez ad értelmet mindennek, amit csinálunk”. Egy másik rajongó szintén elérzékenyült: „Apa és lánya! Szeretetben békességben. Ezek a pillanatok mindig megmaradnak!" - olvasható a kommentszekcióban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés