Hirdetés

Rémület a koncerten: hatalmasat zuhant a Kowalsky meg a Vega gitárosa

Nap Híre portré Nap Híre

Vérfagyasztó pillanatoknak lehetett tanúja a közönség. 

Fotó: Facebook

A Kowalsky meg a Vega gitárosa, Szórád "Jimmy" mozgása már-már ikonikussá vált: akik ellátogatnak az együttes koncertjeire, sosem csalódnak. A zenész most egy egészen elképesztő esetet elevenített fel: Michael Jackson miatt hatalmasat esett.

Jól ment a koncert, a közönség élvezte a bulit, és ekkor Jimmy úgy gondolta, beveti a Michael Jackson által híressé vált moonwalk-táncmozdulatot, ami akkoriban kezdett újra divatba jönni.

"Gitár a kezemben, játszom rajta, mint az őrült, és közben csúsztatom a talpaimat hátra. Szemben velem Soca, a dobos. Ő is röhög, én is röhögök. Az meg eszembe sem jut, hogy a színpad nem egy végtelenségig tartó valami, annak egyszer vége van. De mivel hátra nem nagyon látok, fogalmam sincs, hogy hol. Az első sorban állók valószínűleg döbbenten figyelték, hogy addig mentem hátrafelé, amíg konkréten elfogyott alólam a világot jelentő deszka, és háttal leestem a színpadról"

- mesélte az atv.hu-nak

Ezután kis technikai szünet következett: az egészségügyi személyzet megpróbálta a gitárost lábra állítani. Beletelt vagy negyedórába, amíg sikerült, de végül folytathatták a koncertet. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés