Hirdetés

Kovács Kati akkora pofont kapott Charlietól, hogy hónapokig nem hallott a fülére

Garai Kitti portré Garai Kitti

Kovács Kati 60 éve van a színpadon, azóta szórakoztatja a közönséget. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő ritkán beszél az életéről, ám most a Mokka kamerái előtt olyan dolgokat is elárult a karrierjéről, amikről eddig sosem beszélt. 

A 78 éves énekesnő állandóan úton van, aktív életét él, és szinte sosem tudja, hogy mi lesz másnap, ám elárulta, ő ezt egyáltalán nem bánja, hiszen "a kiszámíthatatlanság teszi igazán boldoggá." Kovács Kati mindössze 19 éves volt, amikor a Ki mit tud meghozta számára az igazi sikert.  Elmondta azt is, hogy sosem gondolta magát tehetségesnek, csak szeretett énekelni.

Kovács Katit kezdetben nagyon zavarta a népszerűség, rettegett az emberektől, akik annyira rajongtak érte, hogy sokszor követték vagy utánozták őt. Később azonban megtalálta az egyensúlyt a közönségével, ám a magánéletéről még most sem beszél sokat a nyilvánosság előtt. 

A népszerű magyar énekesnő eddig több mint 500 dalt énekelt, több millió lemezt adott el és több ezer koncertet adott. Kovács Kati sikereket ért el a dalszövegírásban is, emellett több mint 20 filmben és színházi darabban is szerepelt, valamint több tucat film betétdalát is ő énekelte.

Az énekesnő a színészet kapcsán felidézte azt a jelenetet, amikor a Fejlődés című filmben Horváth Charlie felpofozta őt. "Azt mondta a rendező, Bacsó Péter: Figyelj, ha pofon vágod a Katit, de csak mímeled, akkor látszik, hogy nem adsz neki igazi pofont" - mesélte Kati, és azt is elárulta, hogy Charlie nem akarta megtenni, ezért a rendező jól leitatta őt pálinkával.  

"Majd a Charlie odajött, és akkora pofont lekevert, hogy beestem a búzatáblába" - idézte fel Kovács Kati, hozzátéve, hogy a pofon miatt hónapokig nem hallott a fülére, sőt, egy ideig elege lett a filmezésből is. Az énekesnő mindezek ellenére ma már szép emlékként gondol vissza erre a jelenetre is. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés