Hirdetés

Titokzatos emberek veszik körül Korda Györgyöt a koncertjein

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekes most elárulta, miért van rájuk szükség.

Ahogy a Naphire.hu is megírta, dalpremierrel és új videóklippel ünnepli 85. születésnapját Korda György. De beszámoltunk arról is, hogy Gyuri bácsi örülne, ha feleségével, Klárikával együtt emlékművet kapnának a Liszt Ferenc repülőtéren - és az is lehet, hogy ez megvalósul. 

A Reptér és még számtalan magyar sláger előadója most a Blikknek elmondta, hogy szellemileg a póker tartja formában, de a testi fittséggel már jobban meggyűlik a baja. 

“Fizikailag már eggyel nehezebb dolgom van. Érzem a határaimat, korlátozottabb már a mozgásom, és folyamatosan szűkül a kör, de amit tudok, azt csinálom. Szobabiciklizem, és a heti 3-4 fellépés is kordában tart. Ott egyedül a lépcsőkön való fel- és lemenetellel vannak gondjaim, de mindig nagyon figyelek, és vigyáznak is rám. A menedzsmentünk által megkötött szerződésekbe ugyanis már bele van foglalva, hogy egy-egy koncerten mindig kell körülöttem lennie 3-4 embernek, aki figyel rám” 

– mondta Korda György.

Az énekes azért kiemelte, hogy nem csak a pókernek, és a személyzetnek van fontos szerepe abban, hogy még tud koncertezni: hiszi, hogy Klárikának köszönheti a sikerét.  

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés