Hirdetés

Megtörte a csendet, bántalmazó kapcsolatban élt Mohamed Fatima

 portré

Mostohájával való kapcsolatáról vallott Mohamed Fatima. A „pótapa” rendszeresen bántotta az énekesnőt és édesanyját is. És a párkapcsolatára is hatással volt a bántalmazás.

Fatima édesanyja és édesapja nagyon hamar elváltak, az újonnan érkező párkapcsolat pedig szörnyűségeket hozott az énekesnő életébe. 

Hamarosan elkezdődött a fizikai és lelki terror, amiben 19 évig élt anyukám. Először engem vert a mostohám, aztán őt is. Hol elköltöztünk, hol visszavitt minket. Akkoriban nem nagyon esett szó a családon belüli erőszakról, nem volt, aki megvédjen minket

– mondta el a Blikknek Fatima és azt is bevallotta, valószínűleg ennek a gyerekkori szörnyűségnek köszönhető, hogy három évet töltött el egy hasonlóan bántalmazó párkapcsolatban. 

Az énekesnő élete azóta fordulatot vett és megismerte párját, akivel azóta össze is házasodtak. 

A sorstól, Istentől vártam a szabadulást, és öngyógyításba kezdtem. Arra kértem Istent, kapjak egy normális embert. 2019-ben ismertem meg Gábort, azóta összeházasodtunk, megkötöttük hármunk szövetségét: mi ketten és a Jóisten. A férjem kedves, csendes, jóravaló ember, és végtelenül udvarias. Kinyitja előttem az ajtót, megcsókolja a kezem.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés