Hirdetés

Köllő Babettet ócsárolják a kommentelők, sokakat kiborított a ruhájával

Nap Híre portré Nap Híre

Az biztos, hogy hajmeresztő szettben szerepelt a Sztárban Sztár leszek! adásában, de úgy tűnik, ezzel most túl messzire ment.

Úgy tűnik, forró téma mostanában a műsor mestereinek kinézete: mi is írtunk arról, hogy Tóth Gabinak Pápai Joci szólt be, szerinte ugyanis az énekesnőnek "minden ruhája egy kif*ngott alsógatya". 

Most Köllő Babett is kiborított sokakat extrém megjelenésével: a november 19-i adásban a színésznő olyan bevállalós ruhát öltött magára, amely azt a hatást keltette, hogy kígyók tekeregnek körülötte. 

A Femina összeszedett pár kommentet, amik jól mutatják, hogy Babett ezúttal talán kissé túllőtt a célon. 

  • „Erre a ruhára szavak nincsenek, olyan elképesztően ronda, gusztustalan. Mintha egy állatkertben lennél. Én fel nem venném. A stylist egy kicsit visszafoghatná magát.”
  • „Babett, eskü sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan ruha ami még rajtad sem áll jól....ezt a lehetetlen küldetést is teljesíteni tudta a stylist. Elismerésem neki, de még inkább neked, hogy vállaltad a viselését. Téged szeri, de a ruha botrány.”
  • „Soha nem hittem volna, hogy rosszul lehetek egy ruhától… megtörtént!” 
  • „Te szép vagy Babett, de ez a ruha borzasztó!”

Néhányan azt is megjegyezték, hogy a kígyós ruha nem új ötlet, Anna Wintour, az amerikai Vogue magazin főszerkesztője már több verzióban is viselt nagyon hasonló kreációt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés