Hirdetés

Kőgazdag Metta nagyon be akarja bizonyítani, hogy tényleg kőgazdag

Nap Híre portré Nap Híre

Most épp egy dubaji úttal dicsekszik.

Dulin Metta nem fogja vissza magát, ha pénzről van szó: korábban elárulta, hogy csak gazdag férfiakkal hajlandó szóba állni, ráadásul szeret plasztikáztatni magán ezt-azt, még akkor is, ha ezzel kiborítja édesanyját. 

Vannak azonban, akik nem hiszik el, hogy a szőkeség nagy lábon én, sőt, egyenesen kamunak tartják azt, ahogy a műsorban viselkedik és előadja magát. A TV2 Kőgazdag Fiatalok című realityjének szereplője most egy dubaji álomútjával bizonygatta azt, hogy igenis mélyen a zsebébe tud nyúlni. A korlátozott ideig megnézhető Instagram-sztorijában azt is elárulta, mennyiért szállt meg az egyik legdrágább hotelben - írja a Blikk

"Ez a kép az Address Beach Resort medencéjében készült, ahol csak a hotel vendégei tartózkodhatnak. Nézd végig az Instám, hogy amúgy mennyit utazom, hol ülök a repülőn és milyen autóval járok... Ja, és mutatnám, hogy az említett hotelben mennyibe kerül egy éjszaka. Ha csóró lennék, hidd el, nem itt laktam volna. Persze, van ennél drágább hotel is, de azért ne nevezzük már csórónak azt, aki ilyen helyeken aludhat... Mutatom a hotel árát egy éjszakára most: 1483 euró, segítek, 578 ezer forint/éjszaka"

 – magyarázta egy hitetlenkedő kérdezőnek Metta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés