Hirdetés

Olyat vállalt be adásban a magyar műsorvezető, mint még soha és imádják az emberek

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Köböl Anita az ATV műsorvezetője és közben a Spirit Fm-en is van műsora. Most olyanra szánta el magát, ami eddig nem történt meg vele az életben. Őt kérdezték adásban, méghozzá Osváth Zsolt.

"Annyiszor merült fel a kérés, hogy legyen már egy adás, ahol valaki engem kérdez, hogy jó ötletnek tartottuk megvalósítani" - írta az Instagramon Anita. 

"Gyakran előfordul, hogy úgy érkeznek hozzám ismert emberek, hogy meghatározzák, mit szabad kérdezni, miről lehet beszélni és miről nem. Zsolti nálam szabad kezet kapott, így találkoztam jócskán meglepő kérdésekkel, egy egészen más megvilágításból kérdezett, mint eddig valaha bárki." - tette hozzá a Nők filter nélkül műsorvezetője, Köböl Anita, aki most vendég volt a saját műsorában.

Osváth Zsolt interjújában több kérdés is felmerült. Megtudhattuk például, hogy Köböl Anitának az ATV műsorvezetőjének mindig is megvolt a saját véleménye, viszont óriási tanulási folyamat volt számára, hogy befogadjon olyan meglátásokat is, amelyek ellentétesek voltak az ő gondolataival.

Szóba került az is, hogy a jelenlegi jogszabályok alapján, mivel egyedül neveli a gyermekét, nem számítanak családnak, nem élvezve annak minden előnyét. A műsorvezető beszélt arról is, mit gondol erről, az apaszerepről és arról, hogyan oldják ezt meg jelenleg.

Imádták az emberek az interjút. Az Instagramon sokan kommenteltek a poszt lá. Volt aki azt írta:

"szuper riport, nagyon szimpatikus vagy, én 10 éve nevelem egyedül a 2 gyermekem..., mostmár tinédzserek, de piszok nehéz társra találni gyerekkel ..de nem adom fel,hiszek abban hogy találkozom a másik felemmel...De ami igaz, az idő rohan...jó volt hallani mennyire emberi oldalad van, kitartás"

"Kedvenceim..már régen...együtt..és külön.is. Kellemes,tapintatos,néhol vicces beszélgetés.intelligens emberekkel" - fogalmazott egy másik rajongó.

"Jó választás volt! Ahogy mondani szokták" jól álltatok egymásnak"! Bensőséges, komoly témákat érintő beszélgetés volt- sallangoktól mentesen tisztán!" - tette hozzá egy másik kommentelő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés